Materiaal info

Renovliesbehang: 

Dat is glasvezelbehang zonder structuur. Het is mooi glad en strak. In tegenstelling tot gewoon behang is het vrijwel naadloos.

Renovlies is vergelijkbaar met stucwerk door een stucadoor. Het resultaat is hetzelfde. Het verschil? Het is goedkoper en al voor gesausd. Tevens af te sausen in kleur naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar!

Renovlies wordt aangebracht door onze gespecialiseerde vakmensen. Tevens leveren wij eventuele herstelwerkzaamheden als extra service.

Renovlies is makkelijk en snel te realiseren. Het renovliesbehang wordt binnen een week vakkundig aangebracht door onze schilders.

Glasvlies & Glasweefsel:

Hierin onderscheiden we het gladde vlies (glasvlies of renovatievlies) wat hoofdzakelijk tot doel heeft het beschermen van (gestucte) muren en het wegwerken van scheuren.

Heeft geen structuur en ziet er na schilderen uit als een glad gestucte muur. Verder is er het overbekende glasweefsel.  Dit was oorspronkelijk alleen in ruit- en visgraatprofiel bekend, maar is inmiddels in een breed scala van motieven leverbaar.

Structuurvlies: 

Een gladde onderlaag met hierop een geschuimd motief.

Offerte aanvraag:

Wilt u uw woning door Janstotaal laten voorzien van:  renovlies, glasweefsel, structuurvlies of behang?

Vraag hier dan vrijblijvend een OFFERTE bij ons aan!

 

 

© 2013 - 2018 www.janstotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel