Over ons

Jans Totaal is een bedrijf gespecialiseerd in de levering en totale afwerking van uw wanden, vloeren en raamdecoratie. Voor het direct aanvragen van een offerte voor uw behangwerk, reno(vlies), glasweefsel, het afsausen, vloeren of raamdecoratie: KLIK HIER

En dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In onze Webshop kunt u ons producten zoals: behang, Renovlies, vloeren en raamdecoratie tegen een scherpe prijs aanschaffen! Al onze producten worden door onze eigen vakmensen gebruikt en verwerkt.

Janstotaal biedt het totale pakket aan, wat tevens inhoudt dat wij uw gehele planning uit handen kunnen nemen en uw met 1 aannemer te maken heeft.

Buiten een snelle levering en gewenste kwaliteit van onze erkende leveranciers, helpen en adviseren wij onze klanten graag.  

Janstotaal is sinds kort ook gevestigd in Purmerend en heeft haar showroom geopend!

Onze showroom is 6 dagen in de week geopend! Voor het direct maken van een afspraak KLIK HIER  

Onze Leveranciers

Janstotaal heeft in het verleden met verschillende leveranciers samengewerkt. In de loop van de jaren, bouw je als firma en team steeds meer ervaring op en leert men de wensen van klanten te vertalen. Ook komt men erachter wat het prettigst werkt, wat de beste soort en kwaliteit behang, renovlies, glasweefsel en behanglijm is, en welke uiteraard het mooiste resultaat oplevert. Al onze vakmensen werken daarom tevens enkel met materialen van onze vaste leverancies.

© 2013 - 2018 www.janstotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel