Onze Leveranciers

Janstotaal heeft in het verleden met verschillende leveranciers samengewerkt. In de loop van de jaren, bouw je als firma en team steeds meer ervaring op en leert men de wensen van klanten te vertalen. Ook komt men erachter wat het prettigst werkt, wat de beste soort en kwaliteit Renovlies en behanglijm is, en uiteraard het mooiste resultaat oplevert. Al onze vakmensen werken daarom tevens enkel met materialen van onze vaste leverancier.

Onze erkende vaste leverancier:

article34809176.jpg

AS Creation is een van de leidende Europese behangfabrikanten en produceert jaarlijks meer dan 6000 verschillende soorten behang en randen in alle materiaalkwaliteiten en toepassingsgebieden.

Met meer dan 80 actuele collecties op de markt bieden we onze klanten altijd de nieuwste trends - van traditioneel behang tot fotobehang.

A.S Création Tapeten AG is de jongste behangfabriek in Duitsland en tegenwoordig de leidende Europese behangfabrikant. Er wordt op twee standplaatsen geproduceerd, in Gummersbach-Derschlag en Wiehl-Bomig. Aan het einde van 2012 is bovendien de behangproductie in Dzerzhinsk, Rusland gestart. Naast de productie van behang verwerkt A.S. Création ook hoogwaardige decoratiestoffen (dochteronderneming Indes Fuggerhaus Textil GmbH).

Op het gebied van de behangproductie worden jaarlijks meer dan 2.000 verschillende soorten behang en sierstrips in alle materiaalkwaliteiten en voor alle gebruiksgebieden ontworpen. Het huidige assortiment bevat meer dan 6.000 artikelen in rond 80 verschillende collecties. A.S. Création biedt zijn klanten vele diensten: gehele afdelingsplanning, winkelinrichting, verwijderingsservice, decoservice, individuele marketingconcepten, pakketten voor verkoopspromotie, concepten voor de Point of Sale (POS) en 24 uurs levering.

Met hun kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies richt onze leverancier Intervos zich op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing.

Hun “just in time” levering is een belangrijke kracht van het bedrijf en stelt hen in staat de markt optimaal te bedienen. Korte communicatielijnen, een hecht en vakbekwaam team maken Intervos tot een betrouwbare professionele “behang” partner.

© 2013 - 2018 www.janstotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel