Productkwaliteit en totale afwerking van uw huis

Kiest u voor Janstotaal? Dan kiest u voor bijzonder vakwerk en bewezen kwaliteit. Voor jarenlange ervaring in professionele wandafwerking, vloeren en raamdecoratie. Voor een gerenommeerde specialist in nieuwbouw en renovatieprojecten.

 

Online webshop met producten die onze vakmensen zelf verwerken

In onze Webshop kunt u ons producten zoals: behang, Renovlies, vloeren en raamdecoratie tegen een scherpe prijs aanschaffen! Al onze producten worden door onze eigen vakmensen gebruikt en verwerkt.

Janstotaal biedt het totale pakket aan, wat tevens inhoudt dat wij uw gehele planning uit handen kunnen nemen en uw met 1 aannemer te maken heeft.

 

Wij zijn gepsecialiseerd in

Janstotaal is gespecialiseerd in verschillende vormen van wandafwerking. Van scanbehang (glasweefselbehang) tot Renovlies en schilderwerk. Van klassieke behangtechnieken tot decoratieve sfeermakers zoals fotoprints en wallcoverings. Lees HIER meer over onze diensten en producten.

 

Onze visie

Oog voor de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Gevoel voor design en decoratie. En uiteraard de naadloze afwerking van de wanden van uw interieur. Perfectionistisch tot in de details. Janstotaal combineert techniek met vormgeving en ervaring met vakmanschap. Wij kiezen voor producten van gerenommeerde leveranciers zoals DUCTH WALLCOVERINGS, INTERVOS, SIKKENS, GELASTA, ZONNELUX, HOLLAND HAAG en HEDITEX. Omdat ze uitblinken in kwaliteit, duurzaamheid én vormgeving.

 

Onze opdrachtgevers

Als specialist in nieuwbouw en renovatieprojecten doorkruisen onze vakmensen heel Nederland. Janstotaal is een veelgevraagde partner binnen nieuwbouwprojecten. Tot onze opdrachtgevers behoren particulieren, aannemers en andere branchegerelateerde bedrijven. 

 

Onze firma

Het wandafwerkings-behangersvak, vloerenspecialisme en raamdecoratie, zit stevig in het DNA van onze onderneming. Janstotaal is een echt familiebedrijf. Professionaliteit, inzicht en behoud van kwaliteit staat bij Janstotaal vooraan. Vandaag de dag bestaat Janstotaal uit meerdere teams. Liefde voor het vak, een ongeremd streven naar topkwaliteit en de prettige samenwerking met onze opdrachtgevers daar doen wij het voor!

 

Janstotaal is gevestigd in Purmerend (Noord-Holland), in Nederland. We zijn actief in heel Nederland. 

Voor onze contactpagina of het maken van een afspraak in onze showroom KLIK HIER

 

   

© 2013 - 2018 www.janstotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel