Over Janstotaal

Janstotaal is van origine een familiebedrijf. Inmiddels is het de 5e generatie!

Kiest u voor Janstotaal? Dan kiest u voor bijzonder vakwerk en bewezen kwaliteit. Voor jarenlange ervaring in professionele wandafwerking & schilderwerken.
Voor een gerenommeerde specialist in nieuwbouw en renovatieprojecten.

  • De visie van Janstotaal

    Oog voor de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Gevoel voor design en decoratie. En uiteraard de naadloze afwerking van de wanden van uw interieur. Perfectionistisch tot in de details. Janstotaal combineert techniek met vormgeving en ervaring met vakmanschap.

    Wij kiezen voor producten van gerenommeerde leveranciers zoals INTERVOS, SIKKENS, SPS, SIGMA, & HEDITEX Omdat ze uitblinken in kwaliteit, duurzaamheid én vormgeving.

 

Onze opdrachtgevers

Als specialist in nieuwbouw en renovatieprojecten doorkruisen onze vakmensen heel Nederland. Janstotaal is een veelgevraagde partner binnen nieuwbouwprojecten. Tot onze opdrachtgevers behoren particulieren, aannemers en andere branchegerelateerde bedrijven. 

 

 

 

Onze firma

Het wandafwerkings-behangersvak, schilderwerk, zit stevig in het DNA van onze onderneming. Janstotaal is een echt familiebedrijf. Professionaliteit, inzicht en behoud van kwaliteit staat bij Janstotaal vooraan. Liefde voor het vak, een ongeremd streven naar topkwaliteit en de prettige samenwerking met onze opdrachtgevers daar doen wij het voor!